2014-09-30 22:44:36
Φωτογραφία για ΑΛΕΓΚΡΙ : ΣΤΟ DNA ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ Η ΝΙΚΗ
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι η Γιουβέντους έχει ως στόχο τη νίκη παντού και ζήτησε τεράστια προσοχή στις στημένες φάσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Μπιανκονέρι ξέρουν ότι θα έχουν απέναντι τους μια Ατλέτικο που θα έχει ως μόνο στόχο τη νίκη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά ξέρουν επίσης ότι αν πάρουν αποτέλεσμα στο «Βιθέντε Καλντερόν» μάλλον θα έχουν απλοποιήσει τα πράγματα για την συνέχεια του ομίλου.

«Η νίκη, η θέληση για νίκη παντού και πάντα βρίσκεται στο DNA της Γιουβέντους και στο DNA των παικτών που έχω την τύχη να προπονώ» δήλωσε ο τεχνικός των Τορινέζων στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος ρωτήθηκε αν αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα ή το πώς θα φτάσεις στο αποτέλεσμα.

«Το αποτέλεσμα μετράει πάντα. Προσωπικά μου αρέσει να παίζει ωραία η ομάδα αλλά το θέαμα μόνο, αν δεν υπάρχει και η ουσία, δεν δίνει τίποτα. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και αν πάρουμε αποτέλεσμα εδώ θα έχουμε κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης».


Σχετικά με την Ατλέτικο, ο Αλέγκρι είπε ότι «είναι μια ομάδα που έχει τον χαρακτήρα του προπονητή της. Οταν βλέπεις αγώνα της Ατλέτικο νιώθεις ότι προπονητής και παίκτες είναι ένα. Εχουν τρομερή πνευματική δύναμη και αυτό τους επιτρέπει να παλεύουν για 95 λεπτά, δεν τα παρατάνε ποτέ. Αυτό, αν μη τι άλλο, είναι δουλειά του προπονητή, ο οποίος έχει αποδείξει την αξία του. Είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς, όπως και για αυτούς».

Οσο για το τι θα πρέπει να προσέξει η Γιουβέντους, ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος: «Τις στημένες φάσεις. Οι αριθμοί λένε ότι η Ατλέτικο έχει βάλει 11 γκολ φέτος, τα 8 από φάουλ ή κόρνερ ενώ ένα είναι από πέναλτι. Θα πρέπει να είμαστε συνεχώς πολύ προσεκτικοί σε αυτό».

Τέλος, αναφορικά με την 11άδα των Μπιανκονέρι, ο Αλέγκρι παραδέχθηκε ότι «μπορεί να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Κάσερες και υπάρχει το δίλημμα Γιορέντε ή Μοράτα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ