2014-10-01 08:59:23
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο video clip του Τσαλίκη με τον AZIS [video]
Αυτό είναι το Video Clip του δικού μας Γιώργου Τσαλίκη με τον Super Star των Βαλκανίων και όχι μόνο AZIS Ο τίτλος του τραγουδιού είναι ''Estar Loco'' που σημαίνει ''Να Είσαι Τρελός'' και οι πρώτες αντιδράσεις δείχνουν ότι αναμένεται να σπάσει κάθε Ρεκόρ σε χτυπήματα σε Youtube.

Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Azis ενώ τους στίχους υπογράφουν ο Azis με τον Γιώργο Τσαλίκη. Την ενορχήστρωση και παραγωγή υπογράφει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας ενώ όλο το Project έχει στηθεί και επιμεληθεί από τον παραγωγό και μάνατζερ του Γιώργου Τσαλίκη, Μάριο Χαπέρη εδώ και έναν χρόνο.

Την σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο Lyudmil Ilarionov - Lyusi από την Βουλγαρία, ο οποίος συνεργάζεται με stars του εξωτερικού.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία του Γιώργου Τσαλίκη «GABI Music» και σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σύντομα και με γνωστή εφημερίδα σε Ελλάδα & Κύπρο και φυσικά στην Βουλγαρία και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων όπου είδη γνωρίζει τεράστια επιτυχία ο AZIS όλα αυτά τα χρόνια.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ