2014-10-01 16:25:44
Φωτογραφία για Συγκέντρωση αύριο έξω από το Δικαστικό Μέγαρο: Δήμος και κάτοικοι απαιτούν: Καμία κεραία δίπλα στα σχολεία και τα σπίτια μας
Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις στην Πυλαία κατά της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκεται δίπλα σε σχολεία και κατοικίες Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη πρωταγωνιστεί στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των μαθητών, εκπαιδευτικών και των κατοίκων της Πυλαίας με σκοπό την προστασία τους από την εκτός ορίων ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

«Γιατί η υγεία και η ασφάλεια των κατοίκων και μάλιστα των παιδιών είναι αδιαπραγμάτευτη», όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη αναφερόμενος στην εγκατάσταση κεραίας σε κτίριο κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας.

Ο δήμαρχος καλεί τους πολίτες να ενώσουν μαζί του τη φωνή διαμαρτυρίας του ενόψει τις αυριανής συζήτησης στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων και του αιτήματος προσωρινής διαταγής που κατέθεσε ο δήμος και οι κάτοικοι για τη διακοπή της εγκατάστασης, ύστερα μάλιστα από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (626/29/9/14).

Δήμος και κάτοικοι ενωμένοι θα παραστούν μαζικά αύριο, στις 12.30 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στο γραφείο 221. Με σύνθημα «Καμία κεραία δίπλα στα σχολεία των παιδιών μας και τα σπίτια μας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ