2014-10-01 19:50:41
Φωτογραφία για Tην είδε ξυλουργός και έκανε τους γείτονες να ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΟΥΝ... [video]
Στο μπαλκόνι της ή στην ταράτσα βγήκε η γνωστή γυμνάστρια και αποφάσισε να επιδοθεί σε ξυλουργικές εργασίες με το ηλεκτρικό της τρυπάνι στο χέρι και ύφος Κόναν ο Βάρβαρος.

Ο λόγος για την Χριστίνα Πάζιου, η οποία παρά το χειρωνακτικό της εργασίας της δεν ξεχνά τον ζουζουνιάρικο εαυτό της και φορά ένα σούπερ κοντό σορτσάκι με σιθρού τοπ.

Η όμορφη γυμνάστρια ξεκίνησε από 1/9/2014 το Gymaginario by Christina Paziou που έχει το χώρο του στο ξενοδοχείο Dekeleia Luxury Hotel

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε και η ίδια στην ιστοσελίδα της:

"Gymaginario -σημαίνει τρόπος άθλησης, ευεξίας και αισιοδοξίας πέρα από τις αισθήσεις!

Gymaginario είναι η γυμναστική που μετουσιώνεται σε «μαγική ενέργεια» με τη «δύναμη των φτερών της φαντασίας και της αγάπης»!

Στο Gymaginario δεν υπάρχουν οι στερεότυποι κανόνες άθλησης, απλά γιατί η φαντασία δεν υπακούει σε κανένα κανόνα!


Στο Gymaginario η γυμναστική δεν είναι μόνο ασκήσεις αλλά κυρίως είναι έμπνευση, είναι ποίηση, είναι δημιουργία!

Εκεί θα γυμνάζουμε το σώμα και τη σκέψη μας, μαθαίνοντας τρόπους να αισιοδοξούμε περισσότερο, να κάνουμε το σώμα μας ομορφότερο από μέσα προς τα έξω αλλά κυρίως να περνάμε όμορφα και να τροφοδοτούμε κορμί και νου με θετική ενέργεια και χαρά! Όλα τα τμήματα θα είναι ολιγομελή & θα αποτελούνται από 4 έως 11 άτομα με στόχο να υπάρχει «διάχυτη» επικοινωνία, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στο λιγότερο χρόνο, αλλά και να μάθουμε να κάνουμε τη γυμναστική ευχάριστο μέρος της καθημερινότητας μας και τρόπο ζωής! Μόνο για το Σεπτέμβρη και για όσους κάνουν ΕΓΓΡΑΦΗ στα πρώτα μας τμήματα το κόστος κάθε μαθήματος θα είναι 15€ και για τους 30 πρώτους θα ισχύει"

Πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ...
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ