2014-10-01 20:41:46
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ο Μήτρογλου ο οποίος είναι στην κορυφή των σκόρερ του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει απόψε την ευκαιρία να σκοράρει το 13ο γκολ του στο 100ό ματς των ερυθρόλευκων στον θεσμό.

Τα ρεκόρ σκοραρίσματος του "πιστολέρο" στον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσαν να μην είναι σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Συνολικά 47 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει με την ερυθρόλευκη φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο Κώστας Μήτρογλου με 12 γκολ, ενώ ακολουθεί ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 9. Συνολικά στην Ευρώπη όμως ο «Τζόλε» έχει την πρωτιά με 15 γκολ και δεύτερος είναι ο Αναστόπουλος με 14.

O Μητρογκόλ (που συνολικά στην Ευρώπη έχει βάλει 13 γκολ, καθώς έχει και 1 στο Γιουρόπα Λιγκ) είχε ανοίξει... λογαριασμό στην Ευρώπη το 2008-2009 με το τέρμα του με τη Νόρτζελαντ στην Δανία για το 0-2 (σε ματς για το Γιουρόπα). Τα πρώτα του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ τα είχε βάλει την σεζόν 2009-10 στα δύο ματς με την Σέριφ.


Μετά είχε καταφέρει να σκοράρει και στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σταντάρ Λιέγης στο Καραϊσκάκη με 2-1 ενώ είχε σκοράρει την ίδια σεζόν και κόντρα στην Μπορντό. Έχει βάλει γκολ επίσης εναντίον των Άρσεναλ (σε δύο αγώνες), Μονπελιέ (δύο φορές) και φυσικά υπάρχει το αξέχαστο χατ τρικ του με την Άντερλεχτ αλλά και το φετινό γκολ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύνολο 12 τον αριθμό για το Τσάμπιονς Λιγκ και 13 συνολικά.

Απόψε βέβαια έχει τη δυνατότητα να βρει και πάλι δίχτυα, κάνοντας 13 τα τέρματά του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα γκολ ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει 120 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 157. Δηλαδή πετυχαίνει 1,21 γκολ ανά αγώνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ