2014-10-02 15:39:03
Φωτογραφία για Βρέθηκε μετά από 12 χρόνια κορίτσι που απήχθη από τη μητέρα του
Ένα κορίτσι από το Τέξας το οποίο είχε απαγάγει η μητέρα της πριν 12 χρόνια, στην ηλικία των τεσσάρων ετών, βρέθηκε μετά από μακροχρόνιες έρευνες στο Μεξικό, ανακοίνωσαν την Τρίτη αξιωματούχοι των αστυνομικών αρχών.

Η Σαμπρίνα Άλλεν απήχθη από το Όστιν του Τέξας τον Απρίλιο του 2002 από τη μητέρα της, Ντάρα Λόρενς, μετά το διαζύγιο των γονιών της, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το αστυνομικό τμήμα του Όστιν.

Η Λόρενς κατάφερε να βρει για την ίδια και το παιδί νέες ταυτότητες και οι δυο τους μετακινούνταν συχνά προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Οι αρχές ανακάλυψαν τη μητέρα και την πλέον 17χρονη κοπέλα στο Μεξικό, η οποία αναμένεται σύντομα να επανενωθεί με τον πατέρα της.

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση. Τώρα μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία επούλωσης», δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας, Γκρεγκ Άλλεν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Θα τη ρωτήσω αν μπορώ να την πάρω μια μεγάλη αγκαλιά. Όπως καταλαβαίνω βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, για αυτό ακριβώς προσεύχομαι να γίνει καλά». Ο Άλλεν πρόσθεσε σε δηλώσεις του στο NBC, ότι η μητέρα είχε πει στη Σαμπρίνα πως ο πατέρας της την ξυλοκοπούσε και ότι ήταν παιδεραστής.


Σύμφωνα με τις αρχές, η Λόρενς, 44 ετών, είχε πάρει στις 19 Απριλίου 2002 την 4χρονη τότε Σαμπρίνα για ένα Σαββατοκύριακο όπως ήταν προγραμματισμένο, ως μέρος της συμφωνίας του διαζυγίου. Την κύρια επιμέλεια του παιδιού είχε ο Άλλεν, ο οποίος είχε ειδοποιήσει τις αρχές όταν η πρώην σύζυγός του δεν εμφανίστηκε ποτέ πίσω με το παιδί.

Οι αρχές ερευνούσαν επί 12 χρόνια την υπόθεση και εξέταζαν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, ενώ η υπόθεση είχε αναφερθεί δύο φορές στην τηλεοπτική εκπομπή «America’s Most Wanted».

Η Σαμπρίνα Άλλεν στην ηλικία των τεσσάρων

Η Σαμπρίνα Άλλεν σήμερα

Η μικρή Σαμπρίνα με τον πατέρα της

Η μητέρα και απαγωγέας της

Πηγή: Zougla
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ