2014-10-06 23:00:14
Φωτογραφία για Ο καιρός της εβδομάδας (6-12/10/2014)
Έντονες βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στα δυτικά της χώρας, οι οποίες αναμένεται να ενταθούν και να κινηθούν νοτιότερα τις επόμενες ...ώρες. Καλός θα παραμείνει ο καιρός στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά.

Παρόμοιος θα είναι καιρός και αύριο Τρίτη, με τα σημαντικότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και τη δυτική Θεσσαλία και Στερεά. Καλός θα είναι ο καιρός στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, με ένταση έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα ανατολικά και τα νότια, όπου θα φτάσει και τους 28 βαθμούς. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα παραμείνει αμετάβλητη.

Την Τετάρτη οι βροχές θα έχουν παροδικό χαρακτήρα και θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας. Εκτός φαινομένων θα είναι η Θράκη και τα νησιά του νοτιοανατολικού και νότιου Αιγαίου. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους, φτάνοντας τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο και τα 4-5 στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο 1-2 βαθμών ενώ μικρή πτώση λόγω των βοριάδων θα σημειώσει στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.


Ουσιαστική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και μόνο στα βόρεια ορεινά θα εκδηλώνονται λίγες βροχές. Οι άνεμοι στο Αιγαίο, από βόρειες διευθύνσεις, θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία, σε μικρή άνοδο 1-2 βαθμών στα δυτικά και τα βόρεια.

Καλός θα είναι ο καιρός το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, με ηλιοφάνεια στο σύνολο της χώρας και νέα μικρή άνοδο της θερμοκρασίας που θα φτάσει στα βόρεια τους 22-23 βαθμούς, στα δυτικά τους 24, στα κεντρικά και τα νότια τους 23-24 και στα νησιά του Αιγαίου τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις που στο Αιγαίο θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ ενώ σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από την Κυριακή.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ