2014-10-07 00:19:06
Φωτογραφία για «ΗΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ, ΕΝΩ ΗΘΕΛΑΝ... ΡΟΝΑΛΝΤΟ»
Ως πολύ... ομαδική παίκτρια απομακρύνθηκε η Μαρία Βασιλακοπούλου απ' τη Ρόμα. Ο προπονητής της, της είπε ότι το στιλ παιχνιδιού της μοιάζει με αυτό του Σπανούλη, ενώ αυτοί έψαχναν... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την επιστροφή της Μαρίας Βασιλακοπούλου στα πάτρια εδάφη, η έμπειρη περιφερειακή παίκτρια μίλησε στο WaterPoloLive για τους λόγους του «διαζυγίου» με το σύλλογο της Ρώμης.

«Ο προπονητής μου, ο Βίντοβιτς, είναι Σέρβος και μας έλεγε πάντα να παίζουμε ομαδικά και να κοιτάμε πρωτίστως την άμυνά μας. Φυσιολογικό μέχρι εδώ! Ομως στις 6 μέρες που έμεινα στην Ιταλία, παίξαμε ένα τουρνουά, στο οποίο έδωσε το παρόν κι ο μάνατζερ της ομάδας κι είπε στον προπονητή ότι δεν του κάνω διότι δε σουτάρω όλη την ώρα!», επισήμανε αρχικά η Μαρία Βασιλακοπούλου και πρόσθεσε:

«Οπως, όμως, μου είπε ο προπονητής μου, εγώ είμαι παίκτρια σαν τον Σπανούλη κι οι Ιταλοί θέλουν παίκτριες και παίκτες σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Τι να πω… Απογοητεύτηκα διότι σαφώς δεν μπορείς να δείξεις, σε μια καινούργια ομάδα, πόσο αξίζεις μέσα σε έξι μέρες. Δυστυχώς… Ασχολούνται κι εκεί άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα από το πολό και νομίζουν ότι είναι προπονητές.

Ο προπονητής μού είπε ότι δεν μπορούσε να παρέμβει στην απόφαση του μάνατζερ, ενώ κι οι συμπάικτριές μου ήταν έξαλλες με αυτήν την τροπή που πήραν τα πράγματα. Το Σάββατο χάσαμε 10-9 στον πρώτο μας αγώνα πρωταθλήματγος και μου έστειλαν μηνύματα ότι αν ήμουν εγώ εκεί, θα κερδίζαμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ