2014-10-09 23:44:46
Φωτογραφία για Η Apple ανακοίνωσε την επικείμενη έναρξη του δεύτερου καταστήματος στη Κωνσταντινούπολη
Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, η εταιρεία από το Cupertino άνοιξε στην Κωνσταντινούπολη το πρώτο επίσημο κατάστημα λιανικής του στην Τουρκία, και στη συνέχεια άρχισαν να εμφανίζονται φήμες των προετοιμασιών για την έναρξη του δεύτερου Apple Store στην ίδια τουρκική πόλη. Η Apple επιβεβαίωσε σήμερα τις προθέσεις της, λέγοντας ότι το νέο κατάστημα θα ανοίξει στο εμπορικό κέντρο Akasya.

Σε αντίθεση με το πρώτο τουρκικό κατάστημα στο κέντρο στη Ζορλού , το οποίο είναι μια υπόγεια αίθουσα με ένα περβάζι γυάλινο σε σχήμα κύβου πάνω από το έδαφος, το νέο Apple Store, θα έχει ένα πιο παραδοσιακό σχεδιασμό χάρη στην τοποθεσία του σε έναν από τους μεσαίους ορόφους του εμπορικού κέντρου Akasya. Επί του παρόντος, το κατάστημα είναι κλειστό από τα αδιάκριτα μάτια με μια μαύρη επιγραφή με το λογότυπο της Apple και την ηλεκτρονική διεύθυνση της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας.

Εκτός από την έναρξη του δεύτερου καταστήματος στην Κωνσταντινούπολη, η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του νέου Apple Store στην Ιταλία, Σκωτία και σε αρκετές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ