2014-10-10 19:43:53
Φωτογραφία για Ανασχηματισμός: Ποιοι μένουν εκτός - Πιθανά ονόματα και ημερομηνίες
Η εμπλοκή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετά από το βέτο για την Επίτροπο της Σλοβενίας, φαίνεται πως έχει και συνέπειες και στα σχέδια του Μεγάρου Μαξίμου για επικείμενο ανασχηματισμό, μετά και την αποχώρηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες τις επόμενες ημέρες όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αλλά σε τουλάχιστον 15 ημέρες από σήμερα, όταν θα έχει λυθεί το πρόβλημα με την Επίτροπο της Σλοβενίας.

Άρα η παραμονή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πάει πιο πίσω τον ανασχηματισμό, που σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι τον τοποθετούσαν στις 17 Οκτωβρίου, κάτι όμως που πλέον αποκλείεται.

Τα ονόματα που ακούγονται για αντικατάσταση είναι: του Μάκη Γιακουμάτου, του Αργύρη Ντινόπουλου και της Σοφίας Βούλτεψη.

Για παράδειγμα, ο Αργύρης Ντινόπουλος από την πρώτη στιγμή συγκρούστηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Παίρνοντας θέση υπέρ της Ρένας Δούρου στην μάχη για την αξιολόγηση, ο κ. Ντινόπουλος έφερε σε δύσκολη θέση τον συνάδελφό του.


Η μέχρι σήμερα πορεία της Σοφίας Βούλτεψη στην θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου ήταν ταραχώδης. Ειδικά η περίφημη δήλωση όταν συζητούσαμε για τον ΕΝΦΙΑ, ότι είναι χαμένα λεφτά η αγορά ακινήτων, παρά τις όποιες διευκρινήσεις δεν άφησε καλές εντυπώσεις.

Όσο για τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, η πορεία του μέχρι σήμερα στο πόστο του στο υπουργείο Ανάπτυξης δεν έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα όσον αφορά στις μειώσεις τιμών, όσους στόχους κι αν έχει βάλει.

Και είναι και ο Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος ναι μεν δεν φαίνεται να οδεύει προς αντικατάσταση, αλλά με το κλίμα και το στενό μαρκάρισμα που υπάρχει στο πρόσωπό του από το Μαξίμου δεν αποκλείεται να κρεμάσει από μόνος του τα παπούτσια Αυτό βέβαια με τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις να είναι σε εξέλιξη και να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες μοιάζει ένα μακρινό σενάριο.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ