2014-10-10 21:44:10
Φωτογραφία για Τι κάνει αυτή την ώρα η Ελεονώρα Μελέτη σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας; [photο]
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών η παρουσίαση της νέας εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη για το κανάλι Ε.

Η παρουσιάστρια έχει ήδη δηλώσει ενθουσιασμένη με το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα καθώς αυτό που θα παρακολουθήσουμε μέσα από την εκπομπή της θα είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Η παρουσίαση αναμένεται να αρχίσει σε λίγα λεπτά. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες με την παρουσιάστρια να λάμπει μέσα στην υπέροχη τουαλέτα της.

H πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται στις 4 Νοέμβριου ενώ ο «πιλότος» της γυρίστηκε στο Άμστερνταμ, μια πόλη που επιλέχθηκε τυχαία.

«Είχα διαβάσει μια ΈΡΕΥΝΑ που έλεγε ότι το Άμστερνταμ είναι η πόλη της ελευθερίας για αυτό και το πρώτο hashtag θα είναι «ελευθερία», είπε η ίδια χαρακτηριστικά. Πρόκειται για μια εκπομπή έρευνας με αυτόνομα επεισόδια διάρκειας 50 λεπτών.

Ένα από τα επόμενα hashtag θα είναι «νύχτα» και αυτό σημαίνει πως μέσα στην έρευνα θα εμπλέκεται και η επικαιρότητα. Όπως αναφέρθηκε με αυτή την εκπομπή θέλουν να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας μέσω social media.'
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ