2014-10-13 19:31:48
Φωτογραφία για Και τραυματίας αστυνομικός στα χθεσινά επεισόδια στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου
Συνελήφθησαν, χθες (12-10-2014) το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 20 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, απρόκλητης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας περί βίας στα γήπεδα.

Ειδικότερα, ο 20χρονος και ο 25χρονος είχαν μεταβεί στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΕΚ , για την 1η αγωνιστική της κατηγορίας Football League.

Στην πρώτη περίπτωση, στη θύρα (2) του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου, ο 20χρονος συμμετείχε σε ομάδα περίπου 50 οπαδών, οι οποίοι επιτέθηκαν στις στατικές αστυνομικές δυνάμεις και τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, που πραγματοποιούσαν σωματικό έλεγχο και έλεγχο των εισιτηρίων των οπαδών.


Οι (50) οπαδοί, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας, στους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους ασφαλείας και επιπλέον πραγματοποίησαν ρίψη αντικειμένων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας , κατά τον σωματικό έλεγχο που πραγματοποιούσαν σε φιλάθλους που εισερχόταν στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, συνέλαβαν τον 25χρονο διότι κατείχε και προσπάθησε να εισάγει στις κερκίδες ένα σουγιά και ένα στιλέτο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ ο σουγιάς και το στιλέτο κατασχέθηκαν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ