2014-10-15 16:39:30
Φωτογραφία για Ευχαριστίες προς την   κ. Σωσάννα Δελήμπαση, αιματολόγο –Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός»
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως τη γιατρό κ. Σωσάννα Δελήμπαση –αιματολόγο, διευθύντρια Γ.Ν.Α. «ο Ευαγγελισμός», η οποία βρίσκεται κοντά στη δύσκολη και επικίνδυνη περιπέτεια που περνάει η υγεία μου. 

Στο Γενικό Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθην, σχεδόν παράλυτος, περί τα μέσα Μαϊου 2014. Κατόπιν πολλών και εξειδικευμένων εξετάσεων, διεγνώσθη ότι επρόκειτο για αιμοτολογικό πρόβλημα. Ήταν φυσικό να με παραπέμψουν σε ειδικό αιματολόγο του νοσοκομείου. Έτυχε να με αναλάβει η κ. Δελήμπαση, χωρίς καμία γνωριμία, κανένα μέσον, κανένα συμφέρον, άγνωστη μέχρι τότε σε εμένα. Μέσα στην ατυχία μου θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που στη δύσκολη μάχη της ζωής μου αφέθηκα στα χέρια της αιματολόγου κ. Δελήμπαση. 

Η κ. Δελήμπαση λειτουργεί χωρίς ιδιοτέλεια, με σεβασμό και ανθρωπιά τόσο στους ασθενείς, όσο και στους συγγενείς-συνοδούς. Διαθέτει επιστημονική κατάρτιση, τεράστια εμπειρία και κοινωνική ευαισθησία. Η παρουσία της τιμά το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το οποίο διαθέτει εξειδικευμένους επιστήμονες όπως εκείνη. 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς κ. Δελήμπαση, σας είμαι ευγνώμων. Εύχομαι να είστε πάντα καλά, να συνεχίσετε το δύσκολο λειτούργημα, που με αντίξοες συνθήκες, επιτελείτε. Μακάρι να σας μιμηθούν πολλοί συνάδελφοί σας. 

Με εκτίμηση,

Λευτέρης Κολλινιάτης
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ