2014-10-15 19:10:19
Φωτογραφία για Θερμές ευχαριστίες από τον ΣΟΨΥ Πάτρας για την μεγάλη επιτυχία της συναυλίας με την Ηρώ
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ως γνωστό το περασμένο Σάββατο, η μεγάλη συναυλία, διάρκειας δύο ωρών, που ετοίμασε η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, προκειμένου να ενισχυθεί η δημιουργία της νέας υπηρεσίας του ΣΟΨΥ Πάτρας «Ολοήμερο Κοινωνικό Στέκι Ψυχικής Υγείας για Εφήβους και Ενήλικες».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΟΨΥ Πάτρας, «θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση βοήθησαν το έργο του Συλλόγου μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την καταξιωμένη Πολυφωνική Χορωδία της πόλης μας, ιδιαίτερα τον καλλιτεχνικό διευθυντή της κο Σταύρο Σολωμό, που με το πρόγραμμα που ετοίμασε ενθουσίασε τους ακροατές. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκε η πολυβραβευμένη Παιδική Χορωδία (Διεύθυνση: Μο Ελένη Παπαδοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά) που εντυπωσίασε και έκλεψε για μία ακόμη φορά τις καρδιές μας ερμηνεύοντας το πρόγραμμα που της χάρισε το Α΄ Βραβείο και Χρυσό μετάλλιο στον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών της Κωνσταντινούπολης Τουρκίας, τον περασμένο Ιούλιο.


Επίσης εμφανίστηκε η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπουρδόπουλος) που ενθουσίασε το ακροατήριο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα από το διεθνές ρεπερτόριο της μουσικής, αλλά και έργα του Μάνου Χατζιδάκι, με την ευκαιρία των 20 χρόνων από το θάνατο του μεγάλου μας συνθέτη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε στην καταξιωμένη συμπολίτισσα, συνθέτη και ερμηνεύτρια ΗΡΩ (Λεχουρίτη) η οποία αφιλοκερδώς προσφερθείσα, όπως και όλοι οι λοιποί συντελεστές, τίμησε με την παρουσία της τη συναυλία για το ΣΟΨΥ Πάτρας και η οποία στο πιάνο ερμήνευσε εκπληκτικά με την υπέροχη και αισθαντική φωνή της, προσωπικές της δημιουργίες, αποθεωθείσα από τους συμπολίτες ακροατές, επιβεβαιώνοντας τη φήμη και την αξιοσύνη της στο χώρο της μουσικής γενικότερα.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαβρύτων (Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπαμπαράκος) που ερμήνευσε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα κλασσικών και σύγχρονων έργων, ειδικά διασκευασμένων για Φιλαρμονική που λάμπρυνε με την παρουσία της την συναυλία.

Χίλια ευχαριστώ στην δημοσιογράφο Πένυ Μακρή που ανέλαβε και παρουσίασε με ιδανικό τρόπο το πρόγραμμα της συναυλίας.

Το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών προσέφερε δωρεάν την αίθουσα και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ανθοπωλείο του κυρίου Κουτρούμπα Μ. για την ευγενική προσφορά του στην εκδήλωση.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που με τη βοήθειά τους συντέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Οι συμπολίτες μας επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία βοήθησαν στην συνέχιση της λειτουργίας του Συλλόγου που εδώ και 11 συναπτά έτη διεκδικεί δικαιώματα, αξιοπρέπεια, ψυχοκοινωνική στήριξη και επανένταξη για τους ψυχικά ασθενείς και τις οικογένειες τους, για μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης.

Ο αγώνας είναι μακρύς και συνεχίζεται, σας θέλουμε όλους δίπλα μας!».
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ