2014-10-16 13:46:22
Φωτογραφία για Ποια είναι η αλήθεια για το Μαραθώνα; Έκτακτη συνάντηση Ψινάκη με Ντινόπουλο...
Ενώ άφωνους άφησε ο Ηλίας Ψινάκης τους πάντες με τις ανακοινώσεις του περί πτωχεύσεως μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος τον κάλεσε  να συναντηθούν την Πέμπτη το μεσημέρι, σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Παράλληλα, το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο και ο κ. Ψινάκης απηύθυνε πρόσκληση στους δημότες για να τους απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Η συνεχής πληροφόρηση για το Δήμο Μαραθώνα μας βάζει στη διαδικασία να εξετάσουμε το Δήμο πριν την  Καλλικρατική του πλέον υπόσταση.

Ο Δήμος Μαραθώνα προέκυψε από τη συνένωση Γραμματικού ,Γλυκών Νερών, Νέας Μάκρης και Μαραθώνα όπου είναι και η έδρα του Καλλικρατικού Δήμου.

Εκτός από τη Νέα Μάκρη που δεν είχε οικονομικά προβλήματα σύμφωνα με την ειδησεογραφία της εποχής το Γραμματικό και τα Γλυκά Νερά ήταν κόκκινοι Δήμοι και ο Μαραθώνας επίσης γραφόταν τότε ότι είχε οφειλές σε διάφορες ΔΕΚΟ. Αυτά βέβαια βλέπουν το φως πλέον από το νέο Δήμαρχο τον κύριο Ψινάκη και λόγω και της επαγγελματικής του ιδιότητας μπορεί και τα περνάει στα ΜΜΕ με σχετική ευκολία.


Αυτόματα λοιπόν πηγαίνουμε στην περίπτωση του Λουίζου του απερχόμενου Δημάρχου ο οποίος ήταν επί 10 χρόνια περίπου στη Νέα Μάκρη. Άρα βρήκε χρέη τα οποία προφανώς προσπάθησε με επιτυχία η όχι να τα αντιμετωπίσει ή να τα ρυθμίσει.

Μας προξενεί εντύπωση το γεγονός της πρώτης καταγγελίας του νέου Δημάρχου κυρίου Ψινάκη και για τα ανοικτά πρωτόκολλα καθώς γεννιέται το ερώτημα αν ο Δήμος Μαραθώνα είναι ο μόνος στη χώρα που το έκανε αλλα αυτό είναι δουλειά της πολιτείας να το αποτρέπει και θεσμικά να το προασπίσει  για  να μη γίνεται.

Σε κάθε περίπτωση ο φόβος που σίγουρα γεννιέται είναι οι εξελίξεις στο Δήμο Μαραθώνα να συμπαρασύρουν και άλλους Δήμους στην επικράτεια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ