2014-10-16 18:07:09
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Για «πανικόβλητη» συγκυβέρνηση που δεν διστάζει «ούτε καν τις καταθέσεις των πολιτών να ρισκάρει προκειμένου να παρατείνει λίγους μήνες τη θητεία της» σχολιάζουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις. Στην επίθεση που εξαπολύουν κύκλοι του κόμματος κατά της συγκυβέρνησης ανέφεραν ότι «δεν διστάζει να βάζει την Ελλάδα σε περιπέτειες μόνο και μόνο για να παραμείνει αυτή λίγους μήνες παραπάνω στην εξουσία» καθώς σύμφωνα πάντα με πηγές της Κουμουνδούρου καταφεύγει στο τελευταίο όπλο που της απέμεινε «την στρατηγική της έντασης και της κινδυνολογίας με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών».

Παράλληλα, τονίζουν ότι ο κ. Σαμαράς επαναφέρει στη Βουλή τη θεωρία των δύο άκρων «συνδέοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία ενώ οι επιτελείς του μιλάνε για άδεια ΑΤΜ και άλλες καταστροφές σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ». Οι ίδιοι κύκλοι υπογράμμιζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να παρακολουθήσει «τον κατήφορο της συγκυβέρνησης στην ένταση και την κινδυνολογία».

Το κόμμα διοργανώνει 13 περιφερειακές συνδιασκέψεις προκειμένου να εξεταστεί το πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ και διαμηνύει ότι «εμμένουμε στη δική μας πολιτική πρακτική που επικεντρώνεται στα οξύτατα προβλήματα των πολιτών, στην δημόσια παρουσίαση και διαβούλευση της εναλλακτικής κυβερνητικής πολιτική μας, και στη δημιουργία των απαραίτητων συμμαχιών για την μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα μας».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ