2014-10-17 09:46:01
Φωτογραφία για Δύσκολη κλήρωση, ισχυρή πίστη για πρόκριση!
Με την κάτοχο του τίτλου Ρουμανία κληρώθηκε η Ελληνική ομάδα minifootball στους ομίλους του miniEURO 2014, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο! Σλοβενία και Λιθουανία συμπληρώνουν τον όμιλο με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες μας στη Α φάση Με το "καλημέρα", στα βαθιά! Η κλήρωση για τη φάση των ομίλων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα miniEURO 2014 του Μαυροβουνίου διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης και όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις 24 ομάδες της διοργάνωσης και βέβαια για τη χώρα μας.

Μπορεί η τύχη να έφερε αρχικά στην Ελληνική ομάδα,την κάτοχο τεσσάρων συνεχόμενων ευρωπαϊκών τίτλων, την πανίσχυρη Ρουμανία, αλλά αυτό δεν πτοεί τους παίκτες μας. Η Σλοβενία και η Λιθουανία είναι ομάδες στα μέτρα μας και όλα δείχνουν ότι, αν η Ελλάδα αγωνιστεί σύμφωνα με τις ικανότητες της, τότε θα μπορέσει να περάσει στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να κυνηγήσει τη διάκριση!


Η Ελληνική ομάδα αισιοδοξεί και, όπως δήλωσε αμέσως μετά την κλήρωση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας, οι προοπτικές είναι θετικές για την ελληνική ομάδα, η οποία μπορεί να προκριθεί και να κάνει τη χώρα μας υπερήφανη:

"Θεωρώ ότι η κλήρωση που είχαμε είναι καλή. Η Ρουμανία είναι η κάτοχος του τίτλου, έχει σαρώσει στη διοργάνωση στο παρελθόν με τους τέσσερις τίτλους της, αλλά έχουμε αρκετό υλικό για να τη μελετήσουμε προσεκτικά. Η Λιθουανία δεν είναι η ομάδα, η οποία μπορεί να μας σταματήσει, αν πιάσουμε τα γνωστά στάνταρ της απόδοσης μας. Με την Σλοβενία δώσαμε πρόσφατα φιλικό αγώνα και είδαμε ότι δεν έχουμε διαφορές και ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε.

Αισιοδοξώ λοιπόν ότι θα τα δώσουμε όλα για να χτυπήσουμε και τα τρία ματς, γιατί έχουμε τις δυνατότητες  και την πείρα πλέον σαν ομάδα για να περάσουμε στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουμε κάτι καλό στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα".

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής πλευράς και Υπεύθυνος Μarketing της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας minifootball (EMF), Θάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα εκπροσώπησε την χώρα μας στην κλήρωση στο Herceg Novi, τόνισε: "Είναι μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίζεις τους Πρωταθλητές και είναι καλό διότι δεν έχουμε έτσι κανένα άγχος. Αυτό το παιχνίδι μόνο καλό μπορεί να μας κάνει σαν ομάδα. Σλοβενία και Λιθουανία είναι ομάδες που νικήσαμε μέσα στο 2013 και ελπίζουμε να μπορέσουμε να το επαναλάβουμε αλλά προς το παρόν έχουμε πολλή δουλειά. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να πάμε πλήρεις και υγιείς σε 40 μέρες να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο."

Μαζί με την Ελληνική Ομάδα, ετοιμάζοναται για την μεγάλη πρόκληση και οι χορηγοί της οι οποίοι δείχνουν πιστοί σύμμαχοι στην προσπάθειά της. Τρανά παραδείγματα η Umbro που δείχνει την τελευταία περίοδο την δύναμή της παγκοσμίως, και η Orphee Beinoglou που αποτελεί τρανό παράδειγμα ελληνικής επιχείρησης που διαπρέπει στο εξωτερικό.

Από τους ομίλους του miniEURO θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες όπως επίσης και οι 4 καλύτεροι τρίτοι. Στη φάση των "16" τα νοκ άουτ παιχνίδια θα αναδείξουν και τις ενδιαφέρουσες διασταυρώσεις, για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και βέβαια το ζευγάρι του μεγάλου τελικού!

Αναλυτικά τα γκρουπ που προέκυψαν από την κλήρωση:

1o γκρουπ

Κροατία

Καζακστάν

Ιταλία

Ιρλανδία

2ο γκρουπ

Σλοβακία

Βουλγαρία

Πολωνία

Ουαλία

3ο γκρουπ

Ρουμανία

ΕΛΛΑΔΑ

Σλοβενία

Λιθουανία

4ο γκρουπ

Μαυροβούνιο

Μολδαβία

Ισραήλ

Σκωτία

5ο γκρουπ

Τσεχία

Τουρκία

Αγγλία

Ισπανία

6ο γκρουπ

Γερμανία

Ρωσία

Κύπρος
Λετονία Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ