2014-10-17 18:06:49
Φωτογραφία για ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΕ... ΑΜΠΙΝΤΑΛ!
Η Γαλλία θα είναι η διοργανώτρια του Euro 2016 με την φάση των προκριματικών να έχει ξεκινήσει ήδη, έχοντας διεξαχθεί μάλιστα και οι τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Οι Γάλλοι έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας τους, ωστόσο δεν ξεχνούν ακόμα τη μεγάλη Γαλλία που έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας το 2006.

Η συγκεκριμένη... «φουρνιά» είχε απίστευτη ποιότητα και ταλέντο και μέλος της ήταν και ο ερυθρόλευκος πλέον, Ερίκ Αμπιντάλ.

Η ιστοσελίδα «diesefoot.fr» έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και όπως είναι φυσικό, κάνει αναφορά και στον αμυντικό των ερυθρόλευκων.

Το δημοσίευμα χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Μετά το Μουντιάλ του 2006, ήταν η τελευταία του χρονιά με τη Λιόν, πριν υπογράψει ένα επικερδές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Κατέκτησε το Champions League το 2009 και άλλους τίτλους στην Ισπανία. Τον Μάρτιο του 2011, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ο Γάλλος αμυντικός πάσχει από όγκο στο ήπαρ. Το ξεπερνάει και επιστρέφει μετά από κάποιες εβδομάδες με έναν τελικό Champions League. Ο Πουγιόλ του κάνει την τιμή, δίνοντάς του το περιβραχιόνιο και σηκώνει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τον Μάρτιο του 2012, ο Έρικ υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση του ήπατος και ύστερα με την επιστροφή του υπογράφει στη Μονακό. Εκεί έμεινε για έναν χρόνο, αφού πλέον είναι παίκτης του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ