2014-10-18 12:12:29
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (PHOTOS)
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος και ο Γιώργος Κοκολάκης έπαιξαν μπάλα στα Χανιά για ιερό σκοπό, στηρίζοντας το Ίδρυμα ΚΗΦΑΜΕΑ!

Για ιερό σκοπό, όπως κάνει εν γένει όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, ο Γρηγόρης Γεωργάτος και ο Γιώργος Κοκολάκης, βρέθηκαν την Παρασκευή στην Κρήτη, όπου συμμετείχαν σε ένα ιδιαίτερο φιλικό! Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Θρύλου και ο σκάουτερ της ομάδας μας έπαιξαν μπάλα στα Χανιά, για να στηρίξουν το ίδρυμα ΚΗΦΑΜΕΑ (Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες).

Ο αγώνας είχε την ονομασία «Η Δικαιοσύνη παίζει Μπάλ Νο3» καθώς επρόκειτο για τον τρίτο ετήσιο τέτοιο αγώνα. Το ματς έγινε ανάμεσα στους Δικαστικούς - Δικαστικούς Υπαλλήλους και τους Δικηγόρους και έληξε 4-2 υπέρ των Δικαστικών! Ο Γρηγόρης Γεωργάτος, μάλιστα, σκόραρε, ενώ με τη συμμετοχή και των δύο παλαιών άσων του Ολυμπιακού, οι Δικαστικοί νίκησαν για πρώτη φορά!

Οι δύο αντιπρόσωποι του Ολυμπιακού τιμήθηκαν για τη συμμετοχή τους στο εν λόγω παιχνίδι, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο Θρύλος στήριξε και οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται. «Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα κοντά σε τέτοιες προσπάθειες, δείχνοντας και το κοινωνικό του πρόσωπο», τόνισε ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Από την πλευρά του ο Γιώργος Κοκολάκης επεσήμανε ότι «είναι διπλή χαρά για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Όχι μόνο εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό σε ένα ματς για καλό σκοπό, αλλά ο αγώνας αυτός γίνεται στην πατρίδα μου»!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ