2014-10-18 13:39:07
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε (20:30, Novasports 1) τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και μετά... θα ασχοληθεί με τη Γιουβέντους για το Champions League.

Μετά τη διακοπή τριών εβδομάδων στη Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις του στο σημερινό παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Αν και το αποψινό ματς δεν έχει την κρισιμότητα που έχουν οι επόμενοι αγώνες με τη Γιουβέντους και τον Παναθηναϊκό, έχει και αυτό τη δική του σημασία.

Πρώτα από όλα οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν μετά τα μέσα Οκτωβρίου την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν προηγηθεί η ισοπαλία (1-1) στο Αγρίνιο και η ήττα (1-0) στο Περιστέρι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ και πλέον οι ερυθρόλευκοι – εκτός από το «τρίποντο» - θέλουν να κάνουν και μία καλή εμφάνιση, λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.


Σαφώς και το μυαλό των παικτών του Μίτσελ πρέπει να είναι μόνο στο παιχνίδι πρωταθλήματος, μιας και δεν είναι δύσκολο να την... «πατήσεις», όπως συνέβη στα ματς που προηγήθηκαν εκτός έδρας.

Με τη βοήθεια του κόσμου τους που θα βρεθεί στο Παγκρήτιο, οι ερυθρόλευκοι θα παλέψουν για τη νίκη που εφόσον έρθει θα τους δώσει και την απαραίτητη ψυσχολογία για τη "βέκια σινιόρα".

Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Σιόβας και οι Αμπιντάλ, Αφελάι, Κασάμι, Εντινγκά, αλλά αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή για την Τετάρτη. Αντίθετα, επιστρέφει ο Φουστέρ, ο οποίος είναι πανέτοιμος, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ