2014-10-18 15:36:26
Φωτογραφία για «ΘΕΛΕΙ 3εκ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο Βέλγιο "έπαιξε" πολύ το σενάριο περί... άμεσης πρότασης του Ολυμπιακού στην Αντερλεχτ για την αγορά των δικαιωμάτων του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι Βέλγοι, λοιπόν, ανέφεραν πως υπάρχει θέμα… Κάτι που σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν εκδηλώσει διάθεση να καθίσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ομάδα των Βρυξελλών για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη. Το ζητούμενο ή όμως είναι... πόσα χρήματα θέλει η Αντερλεχτ;

Αρχικά αναφέρθηκε πως η πρωταθλήτρια Βελγίου θα έδινε τον παίκτη με ένα ποσό γύρω στα 2,3 εκατ. ευρώ. Οσα, δηλαδή, είχαν γραφτεί το καλοκαίρι ως ποσό της ρήτρας του 22χρονου μέσου. Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, η Αντερλεχτ θέλει περισσότερα για να πει το... «ναι» στον Ολυμπιακό, εφόσον η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ εκδηλώσει πράγματι διάθεση αγοράς του παίκτη.

Βελγικές ιστοσελίδες και εφημερίδες, λοιπόν, αναφέρουν πως ο Θρύλος θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό της τάξεως των τριών εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη που, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, έχει μεταμορφωθεί στο Λιμάνι. Και ως ποσό φαντάζει λογικό με δεδομένο πως η Αντερλεχτ είχε διαθέσει 2,7 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Σέρβο χαφ από τον Ερυθρό Αστέρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ