2014-10-18 20:07:08
Φωτογραφία για ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕ… 4ΑΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Την πέμπτη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Οι πιτσιρικάδες του Βασίλη Βούζα αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησαν 4-0 του Εργοτέλη στο «Μαρτινένγκο» και έδειξαν ότι φέτος … δεν έχουν αντίπαλο!

Λίγες μέρες πριν το κρίσιμο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι με τη Γιουβέντους για το Youth League οι ερυθρόλευκοι φανέρωσαν πτυχές της εκπληκτικής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε… φουριόζος στο ματς και στο 19’ έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Βέργος «έσπασε» την μπάλα, που στρώθηκε στον Ιγνατίδη, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη

Οι ερυθρόλευκοι αξιοποίησαν την υπεροχή τους στο 54’. Ο Ιγνατίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γαρεφαλάκης με κεφαλιά-πάσα τροφοδότησε τον Βέργο που άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ.

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του στο 67’. Έπειτα από κόρνερ του Μεγαρίτη, ο Γαρεφαλάκης με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Ο Χαντζάρας με ωραίο σουτ στο 88’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-3, ενώ ο Τόλι στο 92’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των ερυθρόλευκων γράφοντας το 0-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Τόλι, Νικολάου, Βατουσιάδης, Βούρος, Λάτσι (76’ Χαντζάρας), Γαρεφαλάκης, Καραχάλιος, Βέργος (70’ Μανθάτης), Ανδρούτος (61’ Μεγαρίτης), Ιγνατίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ