2014-10-19 00:07:21
Φωτογραφία για ΠΟΤΕ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ Ή... ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ; *VIDEOS*
Έγινε αρκετός λόγος για το ματς Άρης - ΠΑΟΚ που διακόπηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη (δείτε σε βίντεο από την κάμερα της Νova το λόγο που διακόπηκε ο αγώνας EΔΩ).

Στο πρόσφατο παρελθόν, στην ίδια θέση με τον Άρη έχει βρεθεί και ο Ολυμπιακός... Αγώνας που δεν τελείωσε κατακυρώθηκε υπέρ του ΠΑΟ και στο επόμενο πρωτάθλημα -2 για τον Ολυμπιακό, σε άλλους αγώνες διαταγές για εκκένωση των κερκίδων για γεγονότα που σε καμία περίπτωση δεν ήταν πιο σοβαρά αυτών που ακολουθούν στα παρακάτω βίντεο. 

Η διαφορά; Μα εκεί γηπεδούχος ήταν ο ΠΑΟ... 

Μήπως μπορεί να βοηθήσει την... ασθενή μας μνήμη ο Κος Βασιλακόπουλος και να μας πει πότε κατακυρώθηκε αγώνας στον αντίπαλο του ΠΑΟ ή έστω διατάχθηκε εκκένωση της πράσινης κερκίδας; 

Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για τα παρακάτω ΑΙΣΧΗ, καλό θα είναι να πάνε κάποιοι στα σπίτια τους και να μην ταλαιπωρούν άλλο το μπασκετάκι που έχει ακόμη κάποιους πιστούς φίλους στην Ελλάδα... Σε όποια θέση και αν είναι , παράγοντες, διαιτητές ή... αξιωματούχοι. Άντε γιατί σας έχει σιχαθεί το πανελλήνιο και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και οι... εξυπηρετήσεις!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά επειδή έτσι γουστάρετε ή απλά είστε... αναρμόδιοι και πρέπει να επιληφθούν άλλοι για εσάς;

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν αν αντέχετε τη... μπόχα και τη βρώμα:  
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ