2014-10-19 09:58:09
Φωτογραφία για Μετά την επίσκεψη στην Αθήνα η Αμάλ έγινε η ισχυρότερη γυναίκα στο Λονδίνο...
Τρεις εβδομάδες μετά τον γάμο της στη Βενετία με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, και μία μέρα μετά την επίσκεψή της στην Αθήνα, η Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ κατόρθωσε να γίνει η ισχυρότερη γυναικεία φιγούρα στη Βρετανία ξεπερνώντας ακόμα και την Κέιτ Μίντλεντον!

Θεωρείται μάλιστα ο τέταρτος σημαντικότερος άνθρωπος της πόλης. Τον τίτλο πήρε από την εφημερίδα Evening Standard στην ετήσια κατάταξη ισχύος.

Κατόρθωσε μάλιστα να βρίσκεται συνολικά στην τέταρτη θέση, πίσω από τρεις άντρες: Toν Τζορτζ Οσμπορν (υπουργός Οικονομικών), Μπόρις Τζόνσον (δήμαρχος Λονδίνου), Ντέμις Χασάμπις (ιδρυτής της Deep Mind Technologies). Η 36χρονη δικηγόρος που έγινε γνωστή κυρίως μέσω του γάμου της με τον Κλούνεϊ μετά την επίσκεψη στην Αθήνα για την παροχή νομικών συμβουλών σχετικά με τον επαναπατρισμό και την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα εκτινάχθηκε αστραπιαία στην κορυφή αφήνοντας πίσω την Κέιτ Μίντλεντον, την Βικτόρια Μπέκαμ, την προσφάτως βραβευμένη με Νόμπελ Μαλάλα Γουσαφζάι και την Κέιτ Μπους που έκανε φέτος την μεγάλη της επιστροφή στη μουσική.

Η είδηση αυτής της κατάταξης αναμεταδίδεται στα βρετανικά και σε άλλα επιδραστικά μέσα ενημέρωσης (όπως στο Vanity Fair) μαζί με αναφορές στις δηλώσεις που έκανε από την Αθήνα η Αμάλ Κλούνεϊ για το δίκαιο αίτημα των Ελλήνων περί επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ