2014-10-19 10:17:11
Φωτογραφία για Φόρμουλα 1: Πρόεδρος της Ένωσης Οδηγών ο Βουρτς
Νέο πρόεδρο έχει η Ένωση Οδηγών Γκραν Πρι (GPDA). Πρόκειται για τον Αυστριακό πρώην οδηγό της Φόρμουλα 1, Άλεξ Βουρτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Ισπανό Πέδρο ντε λα Ρόσα.

Ο Τζένσον Μπάτον της ΜακΛάρεν και ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Ρεντ Μπουλ, Σεμπάστιαν Φέτελ, παραμένουν ως διευθυντές.

«Ο Άλεξ θα είναι ένας σπουδαίος πρόεδρος της GPDA. Είναι ένας από τους πιο έμπειρους οδηγούς που ξέρω, γεμάτος θετικές νέες ιδέες και έχει δει τόσες πολλές διαφορετικές πλευρές του αθλήματος στη διάρκεια της καριέρας του», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος.

«Ξέρουμε την ιστορία μας, ξέρουμε τι έχουν βοηθήσει να δημιουργηθεί ήρωες όπως οι Στέρλινγκ (Μος), Νίκι (Λάουντα) και Τζάκι (Στιούαρτ), Μίκαελ (Σουμάχερ) και Αϊρτον (Σένα)», είπε ο Βουρτς και πρόσθεσε: «Με την υποστήριξη του (προέδρου της FIA) Ζαν (Τοντ) και του (εμπορικού διευθυντή της Φόρμουλα Ένα) Μπέρνι (Έκλστοουν), των ομάδων, των ΜΜΕ και, το πιο σημαντικό, με την υποστήριξη των φιλάθλων μας, η GPDA θα επιδιώξει τώρα να γίνει μια πιο δυναμική και θετική επίδραση για το μέλλον του αθλήματός μας»
kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ