2014-10-19 11:33:54
Φωτογραφία για Έχετε τουριστικό γραφείο; Νεα υπηρεσία απο το 18-24 Travel,  αποκλειστικά για συνεργαζόμενα γραφεία!
Έχοντας την εμπειρία αρκετών χρόνων, στο κομμάτι των οργανωμένων εκδρομών, ειδικά σε συγκεκριμένους προορισμούς, το 18-24 Travel, έχοντας αποκτήσει πλέον απήχηση και σε κοινό μεγαλύτερων ηλικιών, κάνει ένα ακόμη βήμα. Τη συνεργασία με τουριστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, προωθώντας τις εκδρομές και τα πακέτα του προς μεταπώληση, σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.

Έχουμε δημιουργήσει μια ξεχωριστή πλατφόρμα, με όλα μας τα προϊόντα, αλλά σε τελείως διαφορετικές τιμές από αυτές της λιανικής πώλησης, ώστε να αφήσουμε ένα σεβαστό περιθώριο κέρδους σε τουριστικούς πράκτορες που δεν μπορούν να έχουν δική τους "παραγωγή" σε κάποιους προορισμούς., μας αναφέρουν από το γραφείο.

Η πλατφόρμα δεν έχει καμιά διαφορά από αυτή που ήδη χρησιμοποιεί με μεγάλη επιτυχία ο καταναλωτής. Απλά δίνει διαφορετική τιμή για τον πράκτορα, ο οποίος αποφασίζει μόνος του για το κέρδος που θέλει να έχει από την πώληση. Ολες οι πληροφορίες παρέχονται διαδικτυακά, online γίνεται κι η κράτηση, μέσω τράπεζας η πληρωμή, ηλεκτρονικά κι η έκδοση του τιμολογίου.

Στόχος είναι ο συνεργάτης - τουριστικός πράκτορας, να μην χρειάζεται την παραμικρή βοήθεια από εμάς, αφού έχει στη διάθεσή του όλες τις πληροφορίες με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση της πλατφόρμας, επικοινωνήστε μαζί μας.

18-24 Travel, 2310 220442 (εσωτ. 106)
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ