2014-10-19 20:23:44
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ... ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για... «ιστορική νίκη» επί του Ολυμπιακού σε ένα ματς το οποίο... «δεν κλέψαμε, αλλά πήραμε γιατί παίξαμε καλύτερα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η Νέα Κηφισιά πήρε σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού και ο προπονητής της, όπως είναι φυσικό, δε μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε, «Πετύχαμε μία ιστορική νίκη, η μεγαλύτερη που έχει κάνει ποτέ η ΑΕΝΚ. Απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές δυνάμεις και παίρνουμε δύναμη για τη συνέχεια. Διαπιστώνουμε αυτό που συζητάμε μεταξύ μας, πως δηλαδή αυτή η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμη στο ταβάνι της. Το σημερινό ματς είναι ένας άθλος για την ομάδα μας. Επίσης Σημαντικό είναι ότι δεν κλέψαμε το ματς, αλλά το πήραμε δίκαια διότι ήμασταν καλύτεροι. Πιστεύουμε στους Έλληνες παίκτες και ας μας κατηγορούν κάποιοι ότι δίνουμε συμβόλαια σε «τελειωμένους» παίκτες. Τα παιδιά αυτά ξέρουν να διαχειρίζονται ματς με σπουδαίους αντιπάλους. Κάποιοι από αυτούς έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και ξέρουν τι χρειάζεται για να τον νικήσεις. Οφείλουμε να διασκεδάσουμε μέχρι αύριο και από Τρίτη να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ