2014-10-19 22:58:52
Φωτογραφία για ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ ΜΕ... ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ!
Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήρθε στην Αθήνα, μίλησε με τον Ολυμπιακό, συμφώνησε, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τη Δευτέρα (20/10) έρχεται στο ΣΕΦ για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport24.gr".

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση!

Ο 65χρονος τεχνικός ήρθε στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής (19/9), έχοντας την συγκατάθεση του ΠΑΟΚ, συζήτησε με την διοίκηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα.

Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πρότειναν τριετές συμβόλαιο (σπαστό, 1+1+1) συνεργασίας στον έμπειρο τεχνικό το οποίο και αποδέχτηκε.

Στη συνέχεια ο Σούλης Μαρκόπουλος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ώστε να ενημερώσει από κοντά την διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, η οποία έκανε έκτακτο Δ.Σ
. για το θέμα του προπονητή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σύμφωνη στην παραχώρηση του 65χρονου τεχνικού στους ερυθρόλευκους, καθώς πέρα ότι δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του Έλληνα προπονητή, θα ωφεληθεί και οικονομικά και αυτό διότι του χρωστάει ένα μεγάλο ποσό και ύστερα από αυτό το "deal" ο σύλλογος θα γλιτώσει μπόλικα χρήματα. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, με τις... ευλογίες του ΠΑΟΚ, θα επιστρέψει στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας (20/10) και ακολούθως θα κατευθυνθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ώστε να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ολυμπιακού ως πρώτος τεχνικός των ερυθρόλευκων, γνωρίζοντας παράλληλα και από κοντά τα μέλη του Θρύλου.

Όσον αφορά τους συνεργάτες με τους οποίους θα δουλέψει, ο 65χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει με τους βοηθούς που είχε μέχρι πρόσφατα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς γνωρίζουν το σύνολο και το γεγονός αυτό θα τον βοηθήσει να εξοικειωθεί πιο γρήγορα. Αν, όμως, η διοίκηση του τονίσει να φέρει το δικό του προπονητικό-τιμ, θα επιλέξει τους δικούς του ανθρώπους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ