2014-10-20 04:27:06
Φωτογραφία για Δείτε τη  «θεά Άρτεμις»  που έχει κλέψει την καρδιά  του Νίκου Αλιάγα
 Η «θεά Άρτεμiς», η γυναίκα που του ξύπνησε την επιθυμία να γίνει πατέρας, το άλλο του μισό Έτσι περιγράφει ο Νίκος Αλιάγας τη σύντροφό του, Τίνα Γρηγορίου στο Paris Match.

Σε μία συνέντευξη με τίτλο «Αυτή είναι η Τίνα, η γυναίκα της ζωής μου», ο παρουσιαστής μιλά για την πρώτη φράση που της είπε όταν την γνώρισε, αλλά και το πώς ένιωσε όταν ήρθε στη ζωή του η κόρη τους, η Αγάθη.

«Όταν έκοψα τον ομφάλιο λώρο αισθάνθηκα ότι έκοβα και αυτόν που με συνέδεε με τους γονείς μου. Περίεργο συναίσθημα, έφυγα νωρίς από το σπίτι μου, ήμουν πάντα ανεξάρτητος. Όμως ο ερχομός της Αγάθης άλλαξε τα πάντα, πλέον ζω για εκείνη», λέει ο Νίκος Αλιάγας, που προσθέτει ότι μόλις γνώρισε την Τίνα, ένιωσε την ανάγκη να αποκτήσει παιδί.

«Ηταν σαν να συναντήσαμε το άλλο μας μισό. Το καταλάβαμε από την πρώτη χειραψία. Η πρώτη φράση που της είπα ήταν ''Γιατί δεν έχεις παιδιά;''. Νόμιζε ότι ήμουν τρελός». Όπως λέει, οι τρεις τους μένουν στο Παρίσι, ενώ η σύντροφός του, που είναι ψυχολόγος, επισκέπτεται συχνά το Λονδίνο για τη δουλειά της. Οσο για τη σύγκριση με τη θεά Αρτεμη, εκείνος το εξηγεί. «Όταν θέλει κάτι, κάνει σαν την Αρτεμη που τραβά το τόξο της. Όταν ήρθε στη ζωή μου με έκανε να συμβιβαστώ με τον εαυτό μου. Με γιάτρεψε από φοβίες. Με εμπνέει».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ