2014-10-20 11:26:36
Φωτογραφία για ΤΟ... «ΟΠΛΟ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Γιουβέντους είναι και κρίσιμο και πολύ δύσκολο απέναντι σε μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Το μεγάλο πλεονέκτημα για τους ερυθρόλευκους είναι ασφαλώς η δύναμη της έδρας τους, με τον Ολυμπιακό να έχει 11 νίκες στα τελευταία 15 εντός έδρας παιχνίδια του στη διοργάνωση, ενώ έχει ισάριθμες νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Καραϊσκάκη, απέναντι σε Μπενφίκα, Άντερλεχτ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο.

Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους έρχεται στην Ελλάδα δίχως να έχει νικήσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ μακριά από την έδρα της! Η ιταλική ομάδα επικράτησε της Σέλτικ τον Φλεβάρη του 2013 με 3-0 κι από τότε έχει τέσσερις ήττες (από Μπάγερν 2-0, από Ρεάλ 2-1, από Γαλατά 1-0 και από Ατλέτικο 1-0) και μία ισοπαλία με την Κοπεγχάγη (1-1).

Ενδιάμεσα βέβαια έχει παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έφτασε πέρσι έως τα ημιτελικά χάνοντας 2-1 από την Μπενφίκα, αλλά προηγουμένως είχε νικήσει την Τραμπζονσπόρ 2-0, την Λιόν 1-0 και την Φιορεντίνα 1-0.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει όμως... θέμα μακριά από το Τορίνο, αρνητικό σερί που θα προσπαθήσει να διευρύνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ