2014-10-20 14:21:46
Φωτογραφία για Έσβησε στα χέρια του συζύγου της η γνωστή ηθοποιός...Συγκλονίζουν τα τελευταία της λόγια! [photos]
Την τελευταία της πνοή άφησε νικημένη από τον καρκίνο η αγαπημένη ηθοποιός... η οποία έγινε κυρίως γνωστή από τους ρόλους της στην αμερικανική σειρά «Oxo Adverts», βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της αλλά και όλο τον κόσμο που την αγαπούσε.

Η 66χρονη ηθοποιός διαγνώσθηκε με καρκίνο στο έντερο πέρυσι τον Ιούλιο και «έσβησε» το βράδυ της Κυριακής στα χέρια του πολυαγαπημένου της συζύγου, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σταμάτησε τις χημειοθεραπείες

Τον Αύγουστο η ίδια η Λίντα Μπέλινγκαμ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να σταματήσει τις χημειοθεραπείες καθώς δεν ήθελε να φύγει από τη ζωή εξαντλητικά άρρωστη. «Θέλω ο σύζυγός μου και τα παιδιά μου να με θυμούνται έτσι όπως είμαι» είχε πει, ενώ είχε προσθέσει:

«Έχω τόση ενέργεια και θέλω να κάνω πολλά πράγματα. Αλλά αφού δε θα προλάβω ελπίζω οι γιοι μου να πάρουν την ενέργεια μου και να προσέξουν τον αντρούλη μου»

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες έκανε την τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο «Loose Women TV Show» δίνοντας μια πολύ συγκινητική συνέντευξη και δείχνοντας έτοιμη να «φύγει».

«Μην κλαίτε» έλεγε στις παρουσιάστριες και στο σύζυγό της που είχαν ξεσπάσει σε κλάματα.«Θα είμαι καλά»...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ