2014-10-20 14:35:07
Φωτογραφία για Συγκλονιστική μαρτυρία: Πώς η ταινία «Βαθύ Λαρύγγι» άλλαξε την παιδική μου ηλικία [photos]
Η Κριστίν Μπατίστα ήταν 4 ετών το 1974 όταν ο πατέρας της Αντονι Μπατίστα παρεπέμφθη σε δίκη από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση επειδή διένειμε την διάσημη  ταινία «Το Βαθύ λαρύγγι» Αυτή η εξέλιξη σημάδεψε παντοτινά την τύχη της οικογένειας Μπατίστα. Η μητέρα της Φράνσις Μπατίστα έπεσε σε κατάθλιψη και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Λιγότερο από 40 χρόνια αφότου η ταινία “Το βαθύ λαρύγγι” έφτασε στις οθόνες μας προκαλώντας μια τεράστια σεξουαλική επανάσταση, τα ερωτήματα για την ηθική τέτοιου είδους ταινίων και την επιρροή που έχουν στην κοινωνία συνεχίζουν να απασχολούν.

Η Κριστίν Μπατίστα παρά το ταραγμένο παρελθόν της οικογένειας έζησε μια τρομερά φυσιολογική ζωή. Αφήνοντας, ωστόσο το παρελθόν της οικογένειας πίσω της, καιγόταν από περιέργεια να καταλάβει την ιστορία της. Γιατί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πολέμησε τόσο λυσσαλέα την υπόθεση;

Και γιατί ο πατέρας της αναμείχθηκε στην διανομή αυτής της ταινίας με τόσο πάθος; Η επιρροή  αυτής της ιστορίας έκανε την Κριστίν έναν καλύτερο άνθρωπο; Στο εξής, αποστολή της Κριστίν ήταν να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα και να συμφιλιώσει την δραματική ιστορία της οικογένειάς της με τη δική της, σαν σύζυγος και μητέρα.

Στο βιβλίο της περιγράφει τα γεγονότα που έκαναν την πορνογραφική ταινία «Το βαθύ λαρύγγι» τόσο δημοφιλή.

Η ταινία Το βαθύ Λαρύγγι:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Dracula Untold - Δείτε το trailer
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Dracula Untold - Δείτε το trailer
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ