2014-10-20 16:47:24
Φωτογραφία για Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΙΝΓΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Ο Μίτσελ, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εργοτέλη με 2-3, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κακή ανασταλτική λειτουργία τηων ερυθρόλευκων, λέγοντας πως τα προβλήματα που υπήρξαν δεν είχαν να κάνουν με την ατομική απόδοση των αμυντικών, αλλά με την ομαδική αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Παράλληλα επισήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα τους κόντρα στη Γιουβέντους και ο παίκτης πάνω στον οποίο... ποντάρει πολλά ο Ισπανός τεχνικός είναι ο Εντινγκά. Ο Κονγκολέζος μέσος θα είναι στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων κόντρα στη «βέκια σινιόρα», παίζοντας στη θέση που αγωνίστηκε και εναντίον της Μάλμε.

Ο διεθνής μέσος θα είναι ουσιαστικά η «ασπίδα» μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς και ο παίκτης που θα κληθεί να κλείσει τους διαδρόμους στον Τέβες. Ο Αργεντίνος παίζει σε ρόλο δεύτερου φορ, πίσω από τον Γιορέντε, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και η κίνηση του Μίτσελ για την εξουδετέρωση του Λατινοαμερικάνου επ[ιθετικού είναι ο Ντελβίν Εντινγκά.

Ενα από τα «κλειδιά» της συγκεκριμένης αναμέτρησης για τον Ολυμπιακό είναι ο Κονγκολέζος μέσος και αν ο Εντινγκά ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, τότε οι ερυθρόλευκοι θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ