2014-10-21 08:46:05
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο υπουργός των... ονείρων των γυναικών στην Τουρκία [photo]
Είναι νέος, όμορφος, γοητευτικός και κάνει τα κορίτσια να παραλύουν, αν και υπουργός Υγείας. Ο 29χρονος Σουηδός, Γκάμπριελ Γουίστρομ, που σε μόλις μια εβδομάδα, κέρδισε 20.800 followers στο twitter-κυρίως από την Τουρκία!

Οι followers

«Κάποιος εκεί, με πολλούς followers, έκανε μια ανάρτηση για εμένα. Τη Δευτέρα απέκτησα πάρα πολλούς νέους followers από την Τουρκία, οπότε την Τρίτη ήθελα να τους καλωσορίσω» εξηγεί, σύμφωνα με το esspressonews.gr, ο 29χρονος υπουργός.

«Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με τον υπουργό Μεχμέν Καπλάν του ζήτησα να με βοηθήσει να γράψω ένα σύντομο μήνυμα στα τουρκικά. Από εκείνη τη στιγμή το φαινόμενο πραγματικά απογειώθηκε» παραδέχεται ο Γουίκστρομ.

Οπως δηλώνει, δεν τον ενοχλεί το γεγονός ότι ο κόσμος ασχολείται με την εμφάνισή του και προσθέτει ότι το θεωρεί κομπλιμέντο. Οταν καλείται ωστόσο να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, δεν δείχνει διάθεση να κάνει... reply. Αρνείται να πει αν έχει σχέση και περιορίζεται μόνο να δηλώσει ότι έχει ένα παιδί.

Οσο για την Τουρκία, ο νεαρός πολιτικός δηλώνει ότι θα ήθελε να την επισκεφτεί και πάλι, ωστόσο ένας Τούρκος χρήστης του twitter τον προειδοποιεί: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να έρθεις ποτέ στην Τουρκία, αδερφέ. Τα κορίτσια μας θα σε φάνε ζωντανό!»
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ