2014-10-21 19:28:25
Φωτογραφία για Το θαύμα της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου - Μια ιστορία που δίνει δύναμη
Τον Αύγουστο έκανα λαπαροσκόπηση για να αφαιρεθεί μία κύστη που είχε σπάσει... Ο γιατρός μου έκανε και υστεροσκόπηση για να δει και καλά αν είναι όλα εντάξει. Δεν είχα προσπαθήσει ποτέ να μείνω έγκυος, μόλις τον Μάιο είχα παντρευτεί να φανταστείς.

Να μην πολυλογώ μου είπε ότι οι σάλπιγγες μου είναι κλειστές και οι δύο και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα φυσιολογικής σύλληψης Τρέχα για εξωσωματική κατευθείαν μου είπε,"κάτσε χριστιανέ μου να δοκιμάσουμε λίγο μόνοι μας,δεν βιαζόμαστε" του λέγαμε,τίποτε το γουρούνι.."σας είπα αποκλείεται,μόνο με θαύμα,κάντε ότι θέλετε" τα λόγια του. Ήθελε βλέπεις να πάρει τη μίζα του απ'την εξωσωματική ο λοποδύτης...

Ναι έκλαψα πάρα πολύ,είναι πολύ σκληρό να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί,ειδικά χωρίς να έχεις προσπαθήσει καν και πόσο μάλλον αμέσως μετά από ένα χειρουργείο με πληγές ανοιχτές.

Το ίδιο βράδυ και ενώ είμουν ακόμη στην κλινική θυμήθηκα μία κυρία που μου είχε πει πριν λίγους μήνες για την κόρη της που δεν έμενε έγκυος και πήγε στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης προσκύνησε, πήρε το θαυματουργό μήλο και έμεινε έγκυος τελικά.


Αρχές Σεπτεμβρίου παίρνω τον άντρα μου και πάμε και εμείς(από Χαλκιδική που μένουμε!)Προσκύνησα,πήρα το μήλο,παρόλο που δεν είμαι και εγώ θρησκόληπτη και έλεγα από μέσα μου "τι κάνω εγώ τώρα?" ένιωθα ένα απίστευτο δέος όμως...

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου δεν επιτρεπόντουσαν οι επαφές λόγω της επέμβασης(40 μέρες αποχή) και 2 Οκτωβρίου είχα τελευταία περίοδο.

Τι σημαίνει αυτό? Έμεινα έγκυος με την πρώτη προσπάθεια και τώρα περιμένω την μπεμπουλίτσα μου!

Μεγάλη η χάρη της Αγίας Ειρήνης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ