2012-04-28 15:23:46
Φωτογραφία για Κόλπο γκρόσο με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο επιχειρεί η Μίλαν
Η Μίλαν ετοιμάζεται να "απαντήσει" στην αρπαγή του Πίρλο από τη Γιουβέντους κάνοντας καλοκαιρινό "κόλπο γκρόσο" με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όπως αποκαλύπτει η τορινέζικη εφημερίδα "Tuttosport" (πολύ καλά ενημερωμένη στα θέματα της Γιουβέντους), το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έχει αναθερμανθεί εδώ και λίγο καιρό και συγκεκριμένα μετά την επαναδραστηριοποίηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα κοινά των "ροσονέρι".

Ο "Καβαλιέρε" είναι δεδηλωμένος θαυμαστής του "Μεγαλέξανδρου" (στο περυσινό Trofeo Berlusconi είχε κατέβει στα αποδυτήρια της Γιουβέντους για να δώσει συγχαρητήρια στο Νο 10 των Γιουβεντίνων λέγοντας του χαρακτηριστικά "Είσαι ένας παίκτης για Μίλαν...") και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναμένεται σύντομα τηλεφώνημα από πλευράς του προς τον παίκτη για να του ζητήσει να φορέσει τη ροσονέρα φανέλα!

"Δύσκολο, πολύ δύσκολο, όχι όμως απίθανο", εικάζει το συγκεκριμένο μέσο, το οποίο υπογραμμίζει πως ο 37χρονος άσος εξετάζει επίσης προτάσεις από τις ΗΠΑ έχοντας ο ίδιος ως μεγάλο όνειρο είναι να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ.


"Γνωρίζουμε πως ο πρόεδρος της Μίλαν αποτελεί μεγάλο θαυμαστή του Ντελ Πιέρο αλλά αυτή τη στιγμή ο Άλεξ σκέφτεται μόνο το γήπεδο, τη Γιουβέντους και το σκουντέτο.

Για το μέλλον θα μιλήσουμε μετά τις 20 Μαΐου", αναφέρει το περιβάλλον του παίκτη, το οποίο αποφεύγει είτε να επιβεβαιώσει είτε να διαψεύσει το "φλερτ" Μπερλουσκόνι-Ντελ Πιέρο.

Σύμφωνα πάντως με την "Tuttosport" υπάρχει και μία λεπτομέρεια που ίσως παίξει ρόλο στην υπόθεση και αυτή έχει να κάνει με το αν υπάρχει μέλλον για τον Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους ως παράγοντας.

Αν αυτό ισχύει τότε το φινάλε στην καριέρα του θα λάβει χώρα εκτός Ιταλίας, διαφορετικά ίσως δει και αυτός με άλλο μάτι το ενδιαφέρον του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να τον δει με άλλη φανέλα πλην της ασπρόμαυρης που φοράει τα τελευταία 19 χρόνια Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ