2012-04-28 15:25:15
Φωτογραφία για Follow us on Facebook Subscribe to our RSS feed ΕΙΔΗΣΕΙΣ  »  ΚΟΣΜΟΣ  »  ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Συρία: Επίθεση από θαλάσσης εξαπέλυσαν αντικαθεστωτικοί
Ένοπλοι που επέβαιναν σε φουσκωτές λέμβους εξαπέλυσαν επίθεση κατά συριακής στρατιωτικής μονάδας στην ακτή της Μεσογείου με αποτέλεσμα να σημειωθεί ανταλλαγή πυρών και να σκοτωθούν αρκετοί άνθρωποι και από τις δύο πλευρές, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA. "Η ανταλλαγή πυρών...είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό ενός αριθμού στρατιωτών, ενώ ο αριθμός εκείνων που σκοτώθηκαν από τις τάξεις των τρομοκρατών δεν είναι γνωστός γιατί επιτέθηκαν στη στρατιωτική μονάδα τη νύχτα", μετέδωσε το SANA.

Το πρακτορείο δεν ανέφερε την ταυτότητα των δραστών της επίθεσης.Ανέφερε όμως ότι η επίθεση σημειώθηκε σε απόσταση 30 με 35 χιλιομέτρων νοτίως των συνόρων με την Τουρκία. Η κυβέρνηση της Συρίας κατηγορεί συστηματικά την Τουρκία, η οποία φιλοξενεί την ηγεσία του αντικαθεστωτικού Ελεύθερου Συριακού Στρατού, ότι επιτρέπει την προμήθεια με όπλα και χρήματα των αντικαθεστωτικών που τους τελευταίους 13 μήνες μάχονται για την ανατροπή του προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ.

http://www.express.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ