2014-10-22 11:57:27
Φωτογραφία για ΤΟ... ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάλμε στο «Βιθέντε Καλντερόν» έχοντας για μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει στην πρώτη δυάδα του ομίλου.

Την ήττα από τον Ολυμπιακό κατάφερε να… ρεφάρει η Ατλέτικο Μαδρίτης για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε της Γιουβέντους εντός έδρας 1-0 και έτσι όλα είναι… στα ίσια στον 1ο όμιλο.

Για την 3η αγωνιστική των ομίλων η Ατλέτικο υποδέχεται ουσιαστικά την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, Μάλμε, θέλοντας να κάνει το καθήκον της και να πάρει τη νίκη για να μπορέσει να γίνει το... φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εκτός αγώνα για τους γηπεδούχους αναμένεται να είναι ο Τιάγκο που ταλαιπωρείται από τραυματισμό που προέκυψε στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ την προηγούμενη εβδομάδα. Οι «ροχιμπλάνκος» εντός έδρας έχουν εξαιρετική πορεία με 18 νίκες στα τελευταία τους 20 παιχνίδια.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν για αμφίβολους τους , Αλεξάντερ Μπλόμκβιστ, Έρικ Γιόχανσον, Μάρκους Χάλστι και Φίλιπ Χελάντερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ