2014-10-22 15:18:26
Φωτογραφία για 28χρονος στη Θήβα είχε κρυμμένο το μυστικό του σε μια παράγκα, μέχρι που τον ανακάλυψε η αστυνομία [photo]
Ο 28χρονος Θηβαίος, κάθε βράδυ είχε ένα μυστικό. Έφευγε από το σπίτι του και πήγαινε σε μία παράγκα. Κάθονταν εκεί για αρκετή ώρα. Στην συνέχεια, πήγαινε στο σπίτι του.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν και έθεσαν υπό συνεχή επιτήρηση εγκαταλελειμμένη οικία, σε περιοχή της Θήβας.

Χθες το βράδυ, ο 28χρονος εισήλθε στην ανωτέρω οικία και προέβη στην περιποίηση δενδρυλλίων κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω από τους ενεδρεύοντες αστυνομικούς, οι οποίοι κατάσχεσαν συνολικά:

• τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1) έως (1,70) μέτρα αντίστοιχα, εκ των οποίων τα δύο καλλιεργούμενα εντός γλάστρας και το τρίτο εκριζωμένο και σε διαδικασία αποξήρανσης,

• ένα πλαστικό δοχείο, το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (23) γραμμαρίων και

• αυτοσχέδιο σύστημα ποτίσματος, για την περιποίηση των δενδρυλλίων.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ακολούθως στην οικία του 28χρονου, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε ένα πήλινο σκεύος, το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (27) γραμμαρίων.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ