2014-10-22 16:42:38
Φωτογραφία για Φωτογραφίες που σοκάρουν: Γερμανίδα στο Ηράκλειο είχε μετατρέψει το σπίτι της σε κολαστήριο ζώων
Σ’ ένα διαμέρισμα στο Ηράκλειο της Κρήτης μια Γερμανίδα κρατούσε κάτω από... άθλιες συνθήκες τουλάχιστον 10 σκυλιά, άγνωστο αριθμό γάτων, δύο κότες, ένα κουνέλι και ένα παραδείσιο πτηνό.

Χθες το βράδυ η ιδιοκτήτρια των ζώων – που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα – πέταξε στο δρόμο ένα σκελετωμένο σκυλί.

Οι γείτονες που είδαν τι συνέβη αντιλήφθηκαν ότι το σκυλί είναι ακόμα ζωντανό και κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο διαμέρισμα της γυναίκας είδαν δεκάδες ζώα – ειδικά τα σκυλιά – σκελετωμένα και άρρωστα αφού έχουν να φάνε για μήνες.

Ο χώρος ήταν γεμάτος κόπρανα και αντικείμενα συσσωρευμένα.

Η γυναίκα που διαμένει εδώ και 10 χρόνια στο διαμέρισμα επί της οδού Γερωνυμάκη, συνελήφθη αλλά με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε χθες βράδυ στην Ψυχιατρική

Άρρωστο και χωρίς τροφή για μήνες.

Η Αστυνομία κάλεσε το σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» Ηρακλείου ώστε να ζώα να φύγουν από εκεί. Το σκυλί που εντοπίστηκε πεταμένο στο δρόμο αν και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο δεν σώθηκε καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε μη αναστρέψιμη γι’ αυτό και του έγινε ευθανασία.


Το σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» Ηρακλείου κάνει έκκληση για τροφές φάρμακα και φιλοξενίες. Αν μπορείτε να βοηθήσετε καλέστε στο τηλέφωνο: 6934090182.

Το διαμέρισμα γεμάτο κόπρανα.

Οι γείτονες είπαν ότι επανειλημμένα είχαν καλέσει την Αστυνομία και την Υγειονομική Υπηρεσία αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την καταγγελία τους, όταν την ρωτούσαν γιατί δεν ταΐζει τα ζώα η γυναίκα έλεγε ότι δεν έχει λεφτά. Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα που το νοικιάζει το πληρώνουν οι γονείς της οι οποίοι διαμένουν στο εξωτερικό.

Τέσσερα από τα σκυλιά μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, το παραδείσιο πουλί παραδόθηκε σε εκπρόσωπο του Ε.Κ.Π.Α.Ζ. και για τα υπόλοιπα ζώα αναζητείται στέγη όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Καλλιόπη Μαραβελάκη μέλος του σωματείου «Ζωόφιλη Δράση» Ηρακλείου.

Και κότες σε κλουβιά

Τα ζώα χωρίς τροφή επί μήνες.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ