2014-10-22 16:54:34
Φωτογραφία για Οι γονείς της Ρίβα δηλώνουν ικανοποιημένοι από την ποινή στον Πιστόριους
Έκπληξη προκαλεί η στάση που κρατάει η οικογένεια της Ρίβα Στέενκαμπ μετά την ποινή που επιβλήθηκε στον Όσκαρ Πιστόριους.

Ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής της κόρης τους, τον Φεβρουάριο του 2013 θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για 10 μήνες κι εκείνοι υποστηρίζουν πως είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την ποινή που του επιβλήθηκε.

Μετά τον πατέρα του θύματος, Μπάρι Στέενκαμπ τώρα και η μητέρα της, Τζουν μιλώντας στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV επανέλαβε ότι είναι ικανοποιημένη, ενώ τόνισε πως δεν επιζητεί εκδίκηση.

«Η ποινή μάς ικανοποιεί απολύτως. Πρέπει να πληρώσει για ό,τι έκανε ακόμη και αν δεν επιζητούμε εκδίκηση, ή κάτι, ή να υποφέρει για τις αναπηρίες του, αλλά την ίδια στιγμή, είμαστε ικανοποιημένοι που κατανοεί τώρα ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις αν κάνεις τέτοια πράγματα...δεν μπορείς να σκοτώσεις κάποιον έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε εκδίκηση, θέλουμε μία δίκαιη τιμωρία που να λαμβάνει υπ΄όψιν τις αναπηρίες του. «Δεν είναι όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά πρέπει να ζήσουμε».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πατέρας του αδικοχαμένου μοντέλου, ο οποίος δήλωσε: «Μόνο ο Οσκαρ ξέρει εάν αυτή η ποινή είναι αποδεκτή γιά αυτόν. Εχω τη δική μου εκτίμηση για την υπόθεση αυτή. Αλλά αποδεχόμαστε την απόφαση της δικαστού Τοκοζίλε Μασίπα».

Πηγή: Star
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ