2014-10-22 22:04:59
Φωτογραφία για ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ
Η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές θα έρθει «τάχιστα» στη Βουλή, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος έπειτα από τη συνάντησή του, την Τετάρτη, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι «δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι» και προέβλεψε ότι έως την προεδρική εκλογή η χώρα θα κινείται σε ένα εντελώς νέο πλαίσιο. Ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε ότι η αξιολόγηση της τρόικας θα ολοκληρωθεί στην ώρα της, μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Δεκεμβρίου, και σημείωσε ότι, όπως αποδείχθηκε, δεν υπάρχει «σχέδιο Β» και όποιος το επικαλείται «παίζει με τη φωτιά».

«Μέχρι το τέλος της χρονιάς, και σίγουρα μέχρι το Φεβρουάριο που θα έχουμε τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, μπορεί να έχει αλλάξει η κατάσταση μέσα στην οποία κινούμαστε ως χώρα. Δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι, πάρα πολύ προσεκτικοί, πάρα πολύ υπεύθυνοι. Και βεβαίως δεν υπάρχει σχέδιο Β'. Ποτέ δεν υπήρχε. Αποδείχτηκε τώρα ότι όποιος σκέφτεται με όρους σχεδίου Β' παίζει με τη φωτιά».


Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, διευκρίνισε ότι η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε Εφορία και Ασφαλιστικά ταμεία θα έρθει μέσα στις επόμενες ώρες στη Βουλή. Ο κ. Χαρδούβελης είπε επίσης ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα πάει καλά και πως έγινε εποικοδομητική συζήτηση στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για όλα τα θέματα της οικονομίας.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ