2014-10-23 01:18:07
Φωτογραφία για Μέτωπο Λαού Τρικάλων: Για μια παρέλαση ελεύθερη!
Οι παρελάσεις στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια αποτελούν μια ντροπή για το δημοκρατικό λαό των Τρικάλων και την ιστορία του τόπου  Φράχτες, κάγκελα, σιδεριές, τριχιές, αποκλεισμός γεφυρών και πλατειών και οπλισμένοι αστυνομικοί! Κάθε 25η Μαρτίου ή 28η Οκτωβρίου τα Τρίκαλα μεταβάλλονται σε αστυνομοκρατούμενη πόλη.

Η φοβισμένη αυταρχική μνημονιακή εξουσία ανεβαίνει στο βάθρο και ασελγώντας στην ιστορική μνήμη, απαιτούν από τους Ανάπηρους Πολέμου και τους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, αλλά και τα παιδιά του Τρικαλινού Λαού να παρελάσουν μπροστά τους και να τους αποτίσουν φόρο τιμής!

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που χιλιάδες Τρικαλινοί ζουν με κομμένο το ρεύμα ή το νερό, ζουν βυθισμένοι στη φτώχεια, την ανεργία, τον υποσιτισμό, την πείνα και την εξαθλίωση, όταν πέντε χρόνια τώρα με το δολοφονικό μνημόνιο λεηλατούν τη χώρα και ληστεύουν τον λαό, όταν οι δοσίλογοι κυβερνήτες επιδίδονται σε πρωτοφανή βία και καταστολή κατά του λαού που αντιστέκεται.


Την Πέμπτη 23/10 και ώρα 8:30 μ.μ. καλούμε σε ανοιχτή σύσκεψη στο καφέ ΛΗΘΑΙΟ (πρώην ΚΤΕΛ) με θέμα: «ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΘΕΙ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΦΕΤΟΣ».

Καλούμε κάθε κίνηση ή πρωτοβουλία πολιτών, φορέα, σωματείο, κάθε καλοπροαίρετο και δημοκράτη Τρικαλινό να παραβρεθεί για να αποφασίσουμε όλοι μαζί.

ΡΩΤΑΜΕ:

- Να συνεχιστεί η αστυνομοκρατία στις παρελάσεις;

- Είναι επιτρεπτό ν’ ανεβαίνουν οι μνημονιακοί καταστροφείς της χώρας στο βάθρο ή πρέπει να τιμάμε τους ήρωες και αγωνιστές;

- Να ζούμε υποταγμένοι δούλοι ή να αντισταθούμε;

Αποφασίζουμε όλοι μαζί χωρίς φόβο! Κανένας φόβος! Ο φόβος να περάσει στη μεριά της εξουσίας που ξεφτιλίζει τις παρελάσεις και τις εθνικές επετείους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ