2014-10-23 09:54:41
Φωτογραφία για ΜΩΡΑΛΗΣ : ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ... ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!
Τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γουβέντους και την… επόμενη επιτυχία σχολίασε ο Γιάννης Μώραλης.

«Στο Καραϊσκάκη μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο» είπε ο Δήμαρχος Πειραιά.

Ιστορική νίκη χαρακτήρισε αυτή του Ολυμπιακού επί της Γουβέντους ο Μώραλης, ο οποίος τόνισε πως θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες για τους ερυθρόλευκους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά και αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων σχολίασε τη μεγάλη νίκη, την εμφάνιση του Ρομπέρτο, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού, που είναι... όπλο για να νικήσει κάθε αντίπαλο.

«Είναι μια ιστορική νίκη, μέχρι την επόμενη. Ιστορική είπαμε πως είναι και αυτή με την Ατλέτικο. Σίγουρα είναι μια μεγάλη νίκη, για τον Ολυμπιακό, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τον Πειραιά», είπε αρχικά.

Σχετικά με τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Μώραλης σχολίασε: «Στο Καραϊσκάκη, με τον κόσμο στο πλάι μας, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο», ενώ για τη συνέχεια ανέφερε:


«Όσο κλισέ και αν ακούγεται όμως, πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είδαμε τι έγινε στη Σουηδία, σίγουρα είμαστε καλύτερη ομάδα απ’ τη Μάλμε, όμως εκεί χάσαμε. Είδαμε τι έγινε και χθες στη Ρόμα.

Σήμερα είχαμε την τύχη με το μέρος μας και σε καλή μέρα ο Ρομπέρτο και έτσι πήραμε τη νίκη. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται όμως παύει να είναι σύμπτωση. Ο Ρομπέρτο έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλος τερματοφύλακας, ένας απ’ τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή».

Όσον αφορά στις ελπίδες πρόκρισης που έχει ο Ολυμπιακός, τόνισε: «Σίγουρα μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός. Έχουμε πάρει σημαντικούς βαθμούς στο γήπεδό μας, μπορούμε να πάρουμε και άλλους. Ανεβάζουμε συνέχεια τον πήχη. Είναι μια νεανική ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές. Με σοβαρότητα όμως θα προκριθεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ