2014-10-23 12:13:46
Φωτογραφία για ΚΛΙΝΗΡΗΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Δεν θα παραστεί στη Σύνοδο 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου εισήχθη σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, ύστερα από παρατεταμένη ρινορραγία, πήρε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Στον πρόεδρο Αναστασιάδη χορηγήθηκε η δέουσα ιατρική και φαρμακευτική αγωγή και έλαβε εξιτήριο, ενώ λόγω του ρινορραγικού περιστατικού και της ανάγκης αποφυγής επανάληψης του φαινομένου, με οδηγίες των θεραπόντων ιατρών θα παραμείνει για τις επόμενες 48 ώρες κλινήρης στο ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες.Το περιστατικό ρινορραγίας οφείλεται σε υψηλή υπέρταση. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα παρακολουθείται στενά από θεράποντα ιατρό στις Βρυξέλλες.

O Κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε πριν από λίγο, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ότι "Ο Πρόεδρος είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στο ξενοδοχείο". Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης, επικοινώνησε ήδη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Γιόζεφ Ντολ, τους οποίους ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του και για την αδυναμία του να παραστεί στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στη συνέχεια στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.


Ο κ. Αναστασιάδης, ανέπτυξε σε λεπτομέρεια προς τους δύο συνομιλητές του τις θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως αυτές διαμορφώθηκαν κατά την πρόσφατη Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου. Ύστερα από συνεννόηση, οι παρεμβάσεις του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας θα γίνουν υπό τη μορφή γραπτών αναφορών, οι οποίες θα διανεμηθούν τόσο προς όλους τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο όσο και προς το σύνολο των ηγετών που συμμετέχουν στη Σύνοδο του ΕΛΚ.

''The New Daily Mail'' 

με πληροφορίες από την Ρhilenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ