2014-10-23 12:24:17
Φωτογραφία για Όλα ΠΑΡΑπαίζουν στον ALPHA...
Η νέα απογευματινή προσπάθειας του alpha το 'Ολα Παίζουν ομολογώ ότι δεν μου άφησε την καλύτερη εντύπωση κύριως στο πόσο "στημένη" είναι. Ωστόσο της έδωσα χρόνο και τώρα που διανύει ήδη την δευτερη εβδομάδα της και την έχω παρακολουθήσει αρκετά μπορώ να έχω μια πιο πληρέστερη εικόνα άρα και πιο σωστή κρίση.

Η αρχική μου εντύπωση για το πόσο στημένη είναι , άλλαξε. Οι παρουσιαστές αρχίζουν και χαλαρώνουν και παρόλο που ακόμη δεν έδεσαν , βρίσκω μια χημεία μεταξύ τους που μοιάζει να είναι αληθινή.

Υπάρχουν ακόμη στοιχεία όμως που δεν μου πολύ αρέσουν. Ένα απο αυτά είναι η υπερβολή του Γιώργου Λιανού . Υπερβάλει σε όλα του , στις εκφράσεις του , σε αυτά που λέει αλλά και στον τρόπο που κινείται μέσα στο στούντιο. Ειδικά στο κομμάτι "καντο μου λιανά" , μου βγάζει περισσότερο κούραση παρά γέλιο.

Έπειτα είναι αυτό το πολύχρωμο στούντιο, το οποίο προφανώς και το έφτιαξαν έτσι ώστε να μας ανεβάζει την διάθεση αλλά μετά απο κάποια στιγμή σε κουράζει αφάνταστα.


Κί όταν μάλιστα συνδιάζεται με τις τρείς παρουσιάστριες οι οποίες βάφονται και ντύνονται αλλά και βάφονται υπερβολικά για μεσημέρι , γίνεται ακόμη πιο κουραστικό στο μάτι των τηλεθεατών που εκείνη την ώρα θέλουν να χαλαρώσουν. Η δε Κατερίνα Καινούριου είναι τόσο εμμονική με την εικόνα της αλλά και με το στήσιμό της που δεν της επιτρέπει να χαλαρώσει ούτε λεπτό.

Το περιεχόμενο του " 'Ολα Παίζουν" είναι ωραίο, τα παιχνίδια έχουν πλάκα και η εκπομή είναι ευχάριστη , οι ίδιοι οι παρουσιαστές όμως το κουράζουν αρκετά. Με δύο τρεις αλλαγές στο στούντιο "παιδότοπος" αλλά και στην εμφάνιση των κυριών της εκπομπής πίστευω πως το πρόγραμμα θα βελτιωθεί περισσότερο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ