2014-10-23 15:03:56
Φωτογραφία για ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟ... ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Η εμφάνιση του Ολυμπιακού χθες, κόντρα στη Γιουβέντους, ήταν όλα τα λεφτά!

Ειδικά στα πρώτα 60-65 λεπτά του αγώνα, που οι ερυθρόλευκοι είχαν πολλές δυνάμεις, απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στο τοπ επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ με πολύ καλό πρόσωπο και να κοιτάξουν στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως, το παιχνίδι με την "Κυρία" ανήκει ήδη στο παρελθόν, καθώς αυτό που υπάρχει τώρα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους, είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό που είναι άξιο αναφοράς από το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι η εμφάνιση του Ρομπέρτο χθες, που ήταν μία ακόμα φορά καταπληκτική, αλλά και συγκινητική! Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν... μια ομάδα μόνος του και όπως ο ίδιος υποστηρίζει βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του αυτό το διάστημα στον Ολυμπιακό. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι για να τον αποκτήσουν έδωσαν έξι εκ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης!


Κορυφαίος τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο δηλαδή, αλλά για να... δέσει στο Λιμάνι χρειάστηκαν όσα χρήματα είναι το φετινό μπάτζετ των "πράσινων"!

Φυσικά τα αξίζει και με το παραπάνω και βέβαια σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά, αλλά είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει κάτω από τα δοκάρια του έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, που πολύ δύσκολα δέχεται γκολ. Και για να τον αποκτήσει έδωσε ένα καράβι λεφτά. Όσα έδωσε, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός για όλο το φετινό του μπάτζετ... Έτσι για να μπαίνουν και κάποια πράγματα στη θέση τους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ