2014-10-23 18:48:11
Φωτογραφία για Χολιγουντιανή περιπέτεια θύμισε το σκηνικό στο Καναδά, όταν ένας άντρας κινήθηκε κατά του πρωθυπουργού [video]
Νέο περιστατικό στον Καναδά, όταν ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε τον πρωθυπουργότης χώρας, με τους ένοπλους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν και να τον συλλαμβάνουν.

Μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά το αιματηρό επεισόδιο στον Καναδά, σημειώθηκε και νέο περιστατικό, με έναν άνδρα να πλησιάζει τον πρωθυπουργό της χώρας, Stephen Harper.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο μνημείο των πεσόντων μαζί με την σύζυγό του για να καταθέσουν στεφάνι, στη μνήμη του στρατιώτη που έχασε την ζωή του στο χθεσινό μακελειό, όταν ο άνδρας κινήθηκε προς το μέρος τους.

Οι αστυνομικοί σημαδεύοντάς τον με τα όπλα του φώναξαν να πέσει στο έδαφος και στη συνέχεια τον συνέλαβαν, με την κατηγορία ότι ενόχλησε στην σκηνή του εγκλήματος, με τις προθέσεις του δράστη να μην έχουν γίνει γνωστές.

"Πέρασε τις ταινίες. Του είπαμε να σταματήσει και δεν μας άκουσε", είπε ένας αστυνομικός, με το περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια δεκάδων συγκεντρωμένων πολιτών αλλά και πολιτικών, ενώ η στιγμή της σύλληψης αποτυπώθηκε και σε βίντεο. Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ