2014-10-23 18:50:14
Φωτογραφία για ΓΕΩΡΓΙΟΥ SPEAKING ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : «ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΤΟ ΣΑΝ... ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ»
Διαβάστε την τοποθέτηση του Γιώργου Γεωργίου για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους και την μεγάλη νίκη των ερυθρολεύκων : 

"Όση ώρα άντεξαν τα πνεμόνια του Τζόρι και όσο ο Αλεγκρι είχε μέσα τον τέως παικταρά και νυν σαπάκι, τον Πίρλο, μια ομάδα υπήρχε χθες μόνο μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός. Με κινητήριους μοχλούς και με δημιουργούς τον Ντομίγκες και τον Μασουακου, και με τους υπόλοιπους να τρέχουν ακατάπαυστα, ο Ολυμπιακός είχε το πάθος, το νεύρο, την ευρηματικότητα στις πάσες και στην ανάπτυξη, ο Ολυμπιακός είχε ένα εξαιρετικό γκολ και γενικά αυτός είχε το πάνω χέρι και τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Από την άλλη μεριά και σε όλο το α’ ημίχρονο έβλεπες μια άγευστη, μια άχρωμη και γενικά μια ανέρματιστη Γιουβέντους και τότε δίκαια αναρωτιόσουν ποιος έχει τελικά καλύτερη ομάδα; Ο Εργοτέλης που είδαμε την Κυριακή ή, αυτή η Γιουβέντους που δεν μπορεί να αλλάξει δεύτερη πάσα; Και απορούσες, πως διάολο είναι και φέτος πάλι στην πρώτη θέση στο Καμπινάτο; Ειλικρινά σας λέω, όταν πέτυχε ο Ολυμπιακός το γκολ, δημιουργήθηκε μέσα η βεβαιότητα ότι το ματς είχε ήδη τελειώσει.


Οταν όμως στο β΄ ημίχρονο τα ΄φτυσε ο Τζόρι και όταν η Γιούβε απαλλάχθηκε από την παρουσία του ανύπαρκτου Πίρλο, τότε τα κοζα άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός χάνοντας το μυαλωμένο παιχνίδι του Ντομίγκες, έχασε ταυτόχρονα και την αυτοπεποίθησή του, έχασε και τα κουράγια του. Τον έπιασε θάλασσα και γύρισε πίσω πανικόβλητος, δίνοντας το δικαίωμα στην Γιουβέντους να βγει ψιλά και να την πέσει έντονα με καμινάδες και Γκομες. Τότε, όμως, ανέλαβε δράση ο Ρομπέρτο. Οπως πέρυσι με τη Μπενφίκα, έτσι και χθες έπιασε πάλι τις κάλτσες του. Τι με τα χέρια, τι με τα πόδια, ήταν πάλι ανίκητος. Έχει και ένα πάτο σαν γερμανικό κράνος, πως λοιπόν, να φάει γκολ;

Και τώρα η πρόκριση στους «16» θα κριθεί στο Τορίνο. Αν ο Ολυμπιακός δεν χάσει. Θα είναι αυτός που θα προκριθεί. Αν, όμως, χάσει, τότε η Γιούβε θα έχει τον πρώτο λόγο. Πάντως, όπως είδα χθες την «Κυρία», δεν μου γεμίζει το μάτι σαν φόβητρο. Ουτε καν σαν πρωτοκλασάτη ομάδα. Πολύ κατώτερη από την Ατλέτικο. Και κάτι άλλο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει οπωσδήποτε έναν διεισδυτικό σέντερ φορ. Εναν κυνηγό, που στο ένας με έναν,να έχει την ικανότητα να ντριμπλάρει καταμέτωπο και να σκοράρει με ευκολία. Είναι φανερή η έλλειψη ενός τέτοιου παίκτη".

Πηγή: real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ