2014-10-23 21:38:41
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ... ΠΙΡΛΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Οι τεράστιες ποδοσφαιρικές αξίες αναγνωρίζονται. Τέτοια είναι ο Αντρέα Πίρλο και για αυτό το λόγο ο κόσμος του Ολυμπιακού τον χειροκρότησε θερμά την ώρα της αλλαγής του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Πίρλο δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή βραδιά κόντρα στον Ολυμπιακό. Βέβαια σε αυτό έπαιξε ρόλο και η τακτική του Μίτσελ που... βραχυκύκλωσε τους χαφ της Γιουβέντους με τους πολλούς παίκτες που τοποθέτησε στον άξονα και δικαιολογημένα ήταν ο πρώτος παίκτης που αποφάσισε να κάνει αλλαγή στο ματς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αυτό έγινε στο 57ο λεπτό όταν ο Κλάουντιο Μαρκίζιο πήρε τη θέση του εμβληματικού Ιταλού μέσου, με τους οπαδούς ωστόσο του Ολυμπιακού να δείχνουν μέσα από ένα αυθόρμητο και θερμό χειροκρότημα τον απόλυτο σεβασμό τους για την τεράστια καριέρα που έχει να επιδείξει στα γήπεδα του κόσμου.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ανταπέδωσε μάλιστα από την πλευρά του το χειροκρότημα κατευθυνόμενος προς τον πάγκο των "μπιανκονέρι", σε μία από τις ομορφότερες στιγμές της βραδιάς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ